vrijdag 21 april 2017

Help - ik - verveel - me.

Mijn leuke rake opmerkingen zijn er even niet. Ik verveel me rot en dat is al een week zo.
Mijn boek raakt me niet en het boek wat ik heb gereserveerd komt maar niet. Mijn sprei ligt naar me te kijken en ik denk, kijk de andere kant toch op joh met je noppen en je stokjes, Pff....
Pinterest ken ik ook al en Pinterest kent mij denk ik ook. Ik log zo vaak in op een dag dat ik bang ben dat ze me eerdaags gaan bellen en dat ze me vragen: ,,Mevrouw,tis genoeg zo!''


En als er iemand iets aan me vraagt op mijn blog dan reageer ik bijna of ik een vriendin van vroeger heb ontdekt en ik bijna een pagina terug schrijf. En dat ze mij dan beantwoordt zo van bedankt voor de info maar het is echt wel duidelijk zo!
Ja ik ben al blij als ik in 'onze entree' sta en er iemand zijn hand opsteekt die ik niet ken. Ik zou bijna de deur open doen en ze binnen roepen voor een bak koffie en ze dan alles vertellen over mijn verveling en wat daar aan te kunnen doen.


Ik ben ook met Esther mee geweest (leuke ma van Daan) naar de breiclub, wat een openbaring zeg.
De winkel heet Mo & More  http://www.mo-and-more.nl  en is een Walhalla voor mij.

Allemaal gelijkgestemden en allemaal helemaal van de kaart van wol. Wel dertig vrouwen met haak
of breinaalden in de fikken en maar kletsen over 'trui, dit shawl dat, vest zus en tas zo'. Heerlijk.
Maar ja dat is anderhalf uur en dan word ik weer thuis gebracht en klets ik nog even na met de man maar wil hem niet in slaap laten vallen met visioenen over mohair schapen en er dan zeker vannacht van wakker schrikken om hem te horen blaten omdat hij denkt dat hij geschoren wordt. Mehhhh.


Nee ik moet het een beetje voor me houden. Ze kunnen er hier in huis ook niets aan veranderen. Ik moet een beetje gaan omdenken. Weet ik ook wel, maar dan graag met wat zon en mensen erbij.
Gelukkig is het weekend. Zijn we samen en hebben we een verjaardag, zodat ik niet meer alleen tegen de poes hoef te praten.
Die heeft trouwens al zes namen gehad en het beest luistert nergens naar. Nu is ze niet de vrolijkste poes die er te vinden is maar trekt al aardig bij. Haar naam is Fietje, afgeleid van Fiete, Zeeuws voor ja wat eigenlijk,een slechte eter nou dat klopt ook nog wel,ze lust alleen de goedkoopste tinnetjes, breng niet het verkeerde mee want ze mot het niet! Ze is niet het zonnetje in huis,tuttig,meutig,maar wel onze Fietje hoor! Ze heeft in ieder geval al kennis gemaakt met Tom en Jerry van de slager en Dunya van de de andere kant en die zijn in ieder geval vinnig zat. Misschien kan ze er nog wat van leren. Ze vechten in ieder geval door de raampjes van de tuindeuren heen. Dat zal nog leuk worden als de deur open gaat. Af en toe oefenen we al maar dan zit ik gelijk met Jerry Springer op de bank en die wil niet meer naar huis en dan zit dat kleine ding van ons te trillen als een Espeblad. Komt tijd komt raad. Ze zal wel moeten in dit kattengetto.Deze twee harige Ragdolls van de slager zaten vorig jaar gelijk binnen, nieuwe buren dus gezellig moeten ze hebben  gedacht.Nou, de koffie is klaar en de kaarsjes gaan aan en ik laat de week achter me. Laat de nieuwe maar komen.
Fijn weekend
X Anita.

6 opmerkingen:

 1. Oh het valt niet mee met die voet en die Is niet eens vernoemd in je blog. Ik heb net een heerlijk boek uitgelezen. The Light Between Oceans. Heerlijk ben je wel even zoet mee. Of......mischien moet je zelf gaan schrijven. Je schrijft goed. Over.......how to survive when you can't walk. Maar goed....het zonnetje komt snel een lopen komt ook weer. Af en toe even lekker je gevoelens op papier zetten Is goed voor je. Groetjes From your favourite country!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh het valt niet mee met die voet en die Is niet eens vernoemd in je blog. Ik heb net een heerlijk boek uitgelezen. The Light Between Oceans. Heerlijk ben je wel even zoet mee. Of......mischien moet je zelf gaan schrijven. Je schrijft goed. Over.......how to survive when you can't walk. Maar goed....het zonnetje komt snel een lopen komt ook weer. Af en toe even lekker je gevoelens op papier zetten Is goed voor je. Groetjes From your favourite country!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Dian, ja even niet over die voet hoor,die veroorzaakt genoeg gedoe.Ik heb een boek gereserveerd van de schrijfster Diana Gabaldon en heet de reiziger, ik heb net 2 seizoenen Outlander gezien en wilde de boeken nu gaan lezen.En ja op mijn blog kan ik lekker overal tegen aan schoppen, en mezelf op de korrel nemen.Lieve groetjes van mij.X

   Verwijderen
 3. Ja...soms heb je dat wel eens...heeft denk ik met het voorjaar te maken, gaat gewoon weer over..
  Maar je kunt in ieder geval leuk vertellen...:)

  BeantwoordenVerwijderen